Booking Your Hotel with Agoda through this site,Get the BEST Deal

Thursday, February 14, 2013

ibu pelakon Catriona Ross Bahrinpix_topright

Maut hantar amal jariah

Oleh Wan Asrudi Wan Hasan dan D J Dolasoh
Gerik: Arwah ibu pelakon Catriona Ross Bahrin, Siti Nur Zawiah Abdul Rahman, 63, bersama rombongan lapan individu dikatakan dalam perjalanan menyalurkan bantuan kepada pelajar sebuah madrasah di Kedah sebelum terbabit dalam kemalangan maut, semalam.
Warga emas terbabit adalah antara tiga penumpang sebuah kereta yang maut selepas kenderaan dinaiki bertembung bas ekspres di Kilometer 61.8, Jalan Raya Timur Barat berhampiran Hentian Rawat dan Rehat Titiwangsa, di sini, dalam kejadian jam 1 pagi.
Kemalangan itu turut meragut nyawa rakan Nur Zawiah, Norini Ghani, 42, dan dan Sitah Abdullah, 52, yang dilaporkan maut serta-merta di tempat kejadian.

Bagaimanapun, pemandu kereta lingkungan 40-an yang dinaiki ketiga-tiga mangsa terbabit terselamat dan dirawat di Hospital Taiping, di sini.
FotoCATRIONA Ross dan suami tiba dari Kuala Lumpur.

Rakan arwah, Syed Ageel Syed Mahayadin, 39, yang ditemui di bilik mayat Hospital Gerik semalam berkata, semua mangsa mengikuti rombongan membabitkan dua kereta dalam perjalanan ke rumahnya di Kepala Batas, Seberang Perai, Pulau Pinang

No comments:

Post a Comment